Tiszavasvári Gyülekezet - Az Élet Kenyere pásztora

Isten megismerése előtt nagyon bűnös életet éltem. Egy napon, amikor kicsit ittas állapotban hazaértem, bementem a házba és leültem a konyhában. Odajött hozzám a kisfiam, aki akkor még csak 8 éves volt, és megkérdezte tőlem: Apa miért, jössz haza ittas állapotban? Én akkor nem mertem neki válaszolni, mert féltem kimondani azt, hogy azért, mert félek szembenézni az igazsággal. Akkor ott, egyedül elgondolkodtam, hogy még a kisfiamnak sem merem elmondani azt, hogy félek. Akkor nagyon mélyen a szívemben ezekkel a gondolatokkal lefeküdten aludni.

2009 októberében egy éjszaka megjelent egy személy a szobámban az ágyam előtt, és ezt mondta nekem: Én vagyok az Úr, a te Istened, aki elhívtalak. Akkor fölébredtem, de nem értetem, hogy mi történt. Nem tudtam ki ez a személy, mit akar tőlem, és rengeteg kérdés volt bennem ezzel a személlyel kapcsolatban, akiből áradt felém a szeretet. Elmentem dolgozni és ott halottam, hogy jön valahonnan egy ember, aki Istenről beszél, és akkor úgy éreztem, hogy oda el kel mennem. El is mentem, és bár nem voltak sokan, de meghallgattuk Béla pásztort (Szedmák Bélát), aki hirdette az Isten Igéjét. Akkor ott elfogadtam az Úr Jézust.

Utána hazamentem, és elmondtam a feleségemnek, hogy menyire szeretem, de persze a feleségem ezt kinevette azt gondolva, hogy lehet, hogy nem tudom, mit beszélek,

Másnap elővetem egy Bibliát, és ahogy elkezdtem olvasni, egyre inkább kezdtem megismerni azt a személyét, aki nekem megjelent. Most már biztosan tudom, hogy ez a személy nem más, mint az Úr Jézus. Onnantól pozitív irányban megváltozott az életem, most már a feleségem is elhiszi, hogy szeretem, és ő is viszonozza a szeretetemet.

Azon az éjszakán átjárta a szívemet az Úr Jézus feltétel nélküli szeretete. Az Ő megismerésének köszönhetően éltük át azt a kegyelmet, ami átjárta a szívemet, és bátorít arra, hogy Jézust megismertessem, bemutassam az embereknek.

Jelenleg Tiszavasváriban van egy működő gyülekezet, ami Isten kegyelméből 60-70 főből áll. és aminek a tagja vagyok. Hiszünk abban, hogy Isten kegyelmét, szeretetét bemutatva az embereknek Jézus mellett döntenek.
 

Lakatos Vilmos
​Tiszavasvári gyülekezet - Az Élet Kenyere pásztora

Megosztás:

0 Komment

Hozzászólok