Monori Genezáret Gyülekezet

Adatlap

Istentiszteletek helye és időpontja

  • 2200 Monor, József Attila utca 27.; Imaalkalmak csütörtök 18:00 óra; Istentiszteleti alkalmak vasárnap 17:00 óra

A gyülekezetünkről

A monori Genezáret gyülekezet 1988-ban alakult két fiatal házaspár részvételével. A kezdeti időszakban házaknál, művelődési központban és szabadtéren tartott evangélizáló szolgálatokkal igyekeztek elérni minél több embert a Jézus Krisztusról szóló örömüzenettel.

1996 óta saját imaházukban gyűlnek össze hetente többször, különféle alkalmakon. Az Istentiszteletek mellett a közösségi élet részét képzik a népszerű klubalkalmak, gyermekfoglalkozások, a „Feltétel nélkül” szolgálótábor során megismert idősek felé való folyamatos karitatív szolgálat és a számukra rendszeresen megrendezendő, vacsorával egybekötött evangélizációs alkalmak.

A gyülekezet folyamatosan jelen van a monori közéletben, a sok fiatalt vonzó sportnapokkal, nyaranként hetes gyermektáborokkal, városi jótékonysági főzéséken való részvétellel, utcai mikulásozással, amelyek az évek során mind jó hagyománnyá vált a közösség életében.

Kezdettől fogva roma és nem roma testvérek együtt alkotják a gyülekezetet, megtapasztalva ennek minden áldását és kihívását is. A monori Genezáret gyülekezet célja, Isten akaratának minél mélyebb megismerése és annak hiteles képviselete városukban.

A közösség alapigéje: „Elég néked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által végeztetik el!”