Pécsi Széles Sátor Agapé Gyülekezet

Adatlap

Istentiszteletek helye és időpontja

  • 7622 Pécs, Rákóczi út 48-50.; Istentiszteleti alkalom vasárnap 10:00 óra; Bibliaóra hétfő 18:00 óra (online tartják, részetekért érdeklődni lehet a Pásztornál)

A gyülekezetünkről

A Gyülekezet a Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet által plántált közösség, mely 2008 nyarán indult el az önállóság útján. Különböző emberek, különböző városokból, különböző okok miatt, Isten vezetésével egymásra találtak, és most már ugyanaz a cél, ugyanaz az út, ugyanaz a szív. A testvérek szeretetben jönnek össze minden héten, hogy tanuljanak Isten igéjéből, hogy felszabadultan dicsőítsék Őt, gyakorolják egymás felé azt a szeretetet, melyre ember Isten ereje nélkül képtelen lenne.

Az Agapé Gyülekezet nevének jelentése az Újszövetség eredeti görög szövegében Isten feltétel nélküli szeretetét jelentő szó. Vallják, hogy Isten minden ember számára kínálja a szeretetét és isteni helyreállító hatalmát. Ez akkor lesz hatékony az ember életében, ha odafordul Jézushoz, átadja az életét neki, és beleáll Isten vele kapcsolatos tervébe. Ezeket a célokat szolgálják gyülekezet programjai, rendezvényei.