Pomázi Agapé Keresztény Közösség

Adatlap

Istentiszteletek helye és időpontja

  • Istentiszteletek, egyéb alkalmak helye és időpontja:

    2013 Pomáz, Huszár utca 3. (Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár); Istentisztelet szombat 16:00 óra; Imaalkalom hétfő 18:00 óra; Ifialkalom pénteken változó időpontban; (részetekért érdeklődni lehet Reményi Erzsébetnél, T: 06 (30) 646 3031)

A gyülekezetünkről

A Pomázi Agapé Keresztény Közösség 2005-ben alakult, a közösség létszáma jelenleg körülbelül 30 fő. Kezdetben a pomázi Teleki-Wattay kastélyban jöttek össze az alkalmakra, később a pomázi Művelődési Házban találtak otthonra, alkalmaikat azóta itt tartják. A Gyülekezet rendszeresen részt vesz a városi rendezvényeken, rendszeresen osztanak étel a rászorulóknak, karácsonyi ünnepi műsorokat tartanak.

Pomáz Város napján, minden évben részt vesznek, ahol rendszeresen színes bibliai programokkal készülnek felnőttek és gyermekek részére egyaránt. A pomázi Gyülekezet vágya, hogy a környezetükben élő emberek találkozzanak Isten érintésével, és azzal a szeretettel ami számukra is sokat jelent.

2019-ben Pomázon került megrendezésre az Agapé Szolgálótábor, melyre az ország minden pontjáról érkeztek fiatalok, hogy segítsenek az itt élő idős embereknek, rászorulóknak. Ez az esemény meghatározó közösségi élmény volt a Pomázi Agapé számára, akik a Szolgálótáborban kialakult új kapcsolatokat is rendszeresen ápolják.