Szolgálatok

közösségépítés

Közösségépítés

A következő generációt elérni az egyik legfontosabb feladatunk. A „jövő záloga a gyermek” tartja a mondás, ami nagyon igaz. Ha „ma” át tudjuk adni Isten szeretét a gyerekekenek, akkor a jövőért tettünk valamit.

Szolgálótábor

Jelszavunk: Feltétel nélkül – Agapé. Isten feltétel nélküli szeretetét mutatjuk be ezekben a táborokban, ahol fiatalok áldozzák oda idejüket, hogy időseknek, rászorultaknak segítsenek.

Szolgálótábor
roma misszió

Romamisszió

Meggyőződésünk, hogy a roma emberek akkor tudnak élni a lehetőségeikkel, ha a gondolkozásuk és a szívük megváltozik. Ezt egyedül az evangélium és Jézus Krisztus tudja elvégezni bennük.

Ifjúsági misszió

A következő generáció elérése kiemeten fontos feladatunk. A ” jövő záloga a gyermek”, tartja a közmondás, ami nagy igazság. Ha „ma” át tudjuk adni Isten szeretetét a gyermekek számára, akkor a jövőért tettünk valamit.

ifjúsági misszió
házaspáros misszió

Házaspáros misszió

A jegyeseket felkészítjük a házasságra, a házasságban élők stabilitását és egységét pedig elvonulásokkal, tapasztalatcserékkel, képzésekkel igyekszünk erősíteni.

Határontúli misszió

Állandó és szoros kapcsolatot tartunk fenn a határainkon túli magyar ajkú gyülekezetekkel, rendszeresen látogatva, támogatva és bevonva őket konferenciákba, képzésekbe.

határontúli misszió

Pályázati Támogató Partnereink

miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési alap
Bethlen Gábor