Új Reménység Gyülekezet (Csepel)

Adatlap

Istentiszteletek helye és időpontja

  • 1212 Budapest, Táncsics Mihály utca 27-29.; Istentiszteleti alkalmak vasárnap 10:00 óra; Imaórák (változó időpontban és helyszínen, részetekért érdeklődni lehet a Pásztornál telefonon vagy e-mailben)

A gyülekezetünkről

Az Új Reménység Gyülekezet névválasztásával azt kívánta kifejezni, hogy Isten mindenkit szeretettel vár, Őnála nincs reménytelenségre okot adó probléma, és mindenkinek, aki Istenhez jön, annak új lendületet, új reményt tud adni.

A csepeli keresztény közösség 1995-ben alakult. Sokáig a csepeli Rákóczi-téren jöttek össze, 2012. óta a Burattino iskolában tartják az alkalmaikat. Összejöveteleikre a családias, de mégis lendületes, fiatalos hangulat a jellemző, arra törekednek, hogy mindenki otthonosan érezze magát. Az új Reménység Gyülekezetet hárman vezetik, mely közösség kb. 50 felnőtt tagot számlál, és a hozzájuk tartozó gyermekeket.

Fontosnak érzik, közvetíteni az emberek felé, hogy Isten valódi megoldást akar hozni a reménytelennek tűnő helyzetekben, és az evangélium által szabadulást, gyógyulást akar adni. Olyan megoldásokat ad, ami által nemcsak az ember élete lesz könnyebb, hanem a lelke is szabadabbá válik.