Vajszlói Agapé Gyülekezet

Adatlap

Istentiszteletek helye és időpontja

  • 7838 Vajszló, Széchenyi u. 18. Művelődési Ház; Istentiszteletek péntek 17:00 óra (minden páros héten); Bibliaóra hétfőn 18:00 óra és Imaalkalmak naponta 18:30 óra (online tartják, részetekért érdeklődni lehet a Pásztornál)

A gyülekezetünkről

Gyülekezetünk a Pécsi Széles Sátor gyülekezet missziói területe 2010 óta. A pécsi gyülekezet anyagi és lelki támogatása alatt működik. A közösség aktív tagjainak létszáma 30 fő, gyerekekkel együtt.

Látásuk, hogy a dél Magyarországi, ezen belül az Ormánsági régióban Isten egy áttörést akar hozni, és a megtérők számát illetően egy nagy növekedést készít. Ebbe az isteni elhívásba álltak bele a pécsi anyagyülekezettel együtt.

A közösség tagjai hiszik, hogy az itt lévő emberek életében Isten egy újat akar tenni, mind anyagi, mind lelki területen.  Az évek óta végzett szolgálat kimagasló eredménye, hogy a gyülekezeti tagoknak mind lett munkája és a családok lelki és anyagi élete helyreállt. Elkezdtek más családok felé szolgálni, és új embereket, gyermekeket hozni az alkalmainkra. A gyermekszolgálaton keresztül sok gyermeket érünk el, akik egy isteni jövőképet fognak tudni adni a felnövekvő generációnak.

A Vajszlói Agapé Közösség célja, hogy Isten szeretetét és önzetlenségét mutassák be, és tanítsák ez embereket a megbocsátás fontosságára, hogy az évek óta tartó ellenségeskedések feloldására van egy isteni jó megoldás.